HAITIAN

Ekskluzivno prodajno in servisno zastopamo največjega svetovnega proizvajalca strojev za brizganje plastike HAITIAN.

Haitian Plastics Machinery Ltd, že od leta 1994 vztrajno utrjuje položaj globalnega podjetja (v letu 2010 so s proizvedenimi 30.000 enotami prevzeli prvo mestu na področju proizvajalcev plastike, pred nemškim Engelom) in se v zadnjih letih močno uveljavlja tudi v Sloveniji, kjer je instaliranih že preko 60 Haitianovih strojev.

Z visoko serijsko proizvodnjo se je HAITIAN specializiral predvsem za klasične aplikacije uporabe strojev za brizganje plastike. V različnih produktnih skupinah kot standardne dobavlja tako hidravlične kot električne stroje in sicer z zapiralnimi silami od 600 kN do 60.000 kN. Z vgrajenimi komponentami priznanih evropskih proizvajalcev in naprednimi tehnologijami, kot je pogon hidravličnih črpalk z lastnimi servo motorji, Haitian predstavlja tudi tehnološki High-End v tej branži. Stroje odlikuje izjemna energijska učinkovitost, odzivnost in tiho delovanje hidravlike, modularna zasnova, prijaznost do uporabnika, CE skladnost z evropskimi standardi in nenazadnje cenovna privlačnost.

Ta dejstva in dolgoletne izkušnje s servisiranjem strojev za plastiko so nas spodbudila k prevzemu zastopništva za Slovenijo in Avstrijo.

Skupaj z naročniki izberemo optimalni tip stroja, poskrbimo za nabavo, logistiko instalacijo vključujoč poizkusni zagon in šolanje uporabnikov. Kot poprodajno aktivnost zagotavljamo specializirano, pooblaščeno servisno službo, ki je na razpolago 24 ur na dan.

Za več informacij obiščite stran www.haitian.com oz. si oglejte letak Haitian letak Zhafir in Haitian letak Mars

Reference: BSH Nazarje, Gorenje d.d., Makop d.o.o., Šarh, Val plastika, L-plast